Yazı Boyutu:

İNEGÖL DERBİSİ DOĞUGÜCÜ'NÜN

Süper Amatör lig A Grubu 5. hafta mücadelesinde lider Doğugücüspor ile ikinci sırada yer alan Kurtuluşspor karşı karşıya geldi. Maçı farklı bir şekilde kazanan Doğugücüspor puanını 15 yaparak liderliğini devam ettirip önemli bir maçı kazanarak camiasını ve taraftarlarını mutlu etti. Maça hızlı başlayan Doğugücüspor Mustafa Sevimin uzak mesafeden kaleye vurduğu topu kaleci Mert sektirince boşta kalan topu günün başarılı ismi Bahadır İkican filelere buluşturarak takımınını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda maçın 14. Dakikasında sağ kanattan Faruk Kesikbaşın ceza sahasına gönderdiği topu iyi takip eden Doğugücüsporun golcüsü altı pasta kafayı vurarak takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen ilkyarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk 14 dakikada atılan goller ile 2-0 Doğugücüsporun üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda ani gelişen Doğugücüspor atağında sağ kanattan yapılan ortada uygun pozisyonda ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet Akdemir için üçüncü golü atmak hiç de zor olmadı: 3-0. İkinci yarıda Kurtuluşspor biraz daha arzulu başladı golü bulan ise Doğugücüspor oldu. Maçın 65. Dakikasında Doğugücüspor rakip ceza sahası yan çizgisine yakın mesafeden kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Ahmet Akdemir yaptığı vuruşta Kaleci Mert'in de hatasıyla farkı dörte çıkardı: 4-0 Kurtuluşspor yediği golün ardından 68. Dakikada geliştirdiği atakta sağdan zeza sahasına giren Erkan ilarslan plasesi ile skoru 4-1 yaparak kalan dakikalar için umutlandı. Kurtuluşspor kaptanı Bilal Öpçınar gole giden Bahadırı engellediği gerekçesiyle kırmızı kart ile oyundan atıldı ve kalan dakikalarda Kurtuluşspor 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
İki takımın da saha içinde gösterdiği mücadele ve centilmenlik içinde gösterdiği oyun ve tutumu maçı seyredenlerin keyif aldığı güzel bir derbi müsabakası olarak hafızalarda yerini aldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Doğugücüsporun 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Önceki AĞAKÖYSPOR'DAN ZİYARET
KARACABEY SONUNDA KAZANDI
Sonraki KARACABEY SONUNDA KAZANDI
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE