Yazı Boyutu:

ROMANSPOR'A BAYRAM MORALİ

Romanspor'un altyapısında olan 20 çocuk, bayram arifesinde büyük mutluluk yaşadı. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez Zafer Spor Tesislerinde Romansporlu çocuklara bir araya gelerek beraber sportif ısınma yaptılar, ardından da zevkli bir maç yaparak Romansporlu alt yapı çocuklarının futboldaki heyecanlarına ortak oldular.

 

“ROMANSPOR DEĞERLİMİZ”

Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için hayata geçirilen Kulübün kurulmasında ve altyapı çalışmalarında İl Müdürlüğü olarak destek verdiklerini belirten İl Müdürü Şahin, “2014 yılında dünyada ilk Roman Spor Kulübü Bursa’da kuruldu. Futbolun yanı sıra, atletizm, yüzme, voleybol ve tenis branşlarında hizmet veren kulübümüz, İl Müdürlüğümüzün işbirliğiyle roman vatandaşlarımızın çocuklarını sporla ileriye taşıyor. Çocuklarımızı sporla daha güçlü kılmak için tesislerimizin kapılarını açık tutuyoruz” dedi.

 

“SPORU ÖNEMSİYORUZ”

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise, "Bugün Romansporlu çocuklarla bir araya geldik. Bu buluşma ve bayramlaşma programını yapan ve bizi sizlerle bir araya getiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin’e teşekkür ediyorum. Sporu ve roman kardeşlerimizi önemsiyoruz. Çocuklarımızın alkol ve uyuşturucu gibi kötülüklerden uzak durması için sporun faydalı olacağına inanıyoruz. Spor yapan çocuklarımız hertürlü kötülükten korunuyor ve sporla yoluyla hem sosyalleşip kardeşlik duyguları artıyor” şeklinde konuştu.

Önceki YÜZÜCÜLERİN SERTİFİKA HEYECANI
BURSA'DA HEYECAN DİNDİ
Sonraki BURSA'DA HEYECAN DİNDİ
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE