Yazı Boyutu:

PANAYIR'DA KAZANAN ÇIKMADI

1. Amatör Küme 4. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Panayırspor ile İnegöl Orhaniyespor karşı karşıya geldi. Panayır Sahası'nda oynanan karşılaşmada maç fazlası ve averajla lider olan Orhaniyespor liderliğini devam ettirmek, Panayırspor ise liderliği elde etmek için çıktıkları maçta kazanan olmadı. İnegöl Orhaniyespor maça biraz hızlı başladı sağ kanadından geliştirdiği atakta ceza sahasına girerken Serhat defans oyuncusu Ozan Tokgöz tarafından düşürüldü ve maçın hakemi Mehmet Tekin bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle kırmızı kartını çıkardı ve maçın henüz 8.dakikasında Panayırspor 10 kişi kaldı.
İkinci yarıda Orhaniyespor gol için yüklendiği dakikalarda 53. Dakikada Orhaniyespor'un tecrübeli futbolcusu Mesut Genç sağ kanattan ceza sahasına girerken yaptığı düzgün vuruş ile kalecinin uzanamayacağı doksan tabir edilen köşeden top filelere buluşturarak takımınını 1-0 üstünlüğe taşıdı.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Panayırspor adına sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Ömer Tüten göğüs kontrolünden sonra dönerek vurduğu vole ile çok güzel bir gol atarak takımına beraberliği getirdi.
Maçın 82. Dakikasında oyuna İkinci yarıda dahil olan İsmail öz yaptığı faul sonrası İkinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 85. Dakikada ise Armağan Uludelen ikinci sarı kartı görüp kırmızı kart ile oyun dışı kalarak takımını 9 kişi bıraktı. Maçın kalan dakikalarda iki takım da girdiği pozisyonları degerlendiremeyerek sahadan 1-1 sonuç ile puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar. Bu sonuç ile İnegöl Orhaniyespor liderliğini devam ettirip rakibine Liderlik fırsatı vermedi.
Önceki ÇOTANAKSPOR'DAN BİR İLK
BATUHAN KÖR'ÜN DEDE ACISI
Sonraki BATUHAN KÖR'ÜN DEDE ACISI
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE