Yazı Boyutu:

TÜFAD'DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK)’nun 21 Ekim 2017’de yapılan 17. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Ali Düşmez’in yönetim kurulu listesinde yer alan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanımız Osman Kılıç’a, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ ve antrenörler hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette BASKF Başkanımız Osman Kılıç ve TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ’ın yanı sıra BASKF Genel Sekreterimiz Kenan Uyarlık ve Başkan Yardımcımız ve Futbol İl Temsilcimiz Mustafa Beşen ile antrenörler Bülent Merey, Şükrü Pakten, Ümit Özbağ ve Tarık Tarım’da yer aldı.

Başkanımıza yeni görevinde başarılar dileyen Sedat Özbağ, yeni dönemin hem Bursa hem de Türkiye’deki amatör spor kulüplerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız Osman Kılıç ise ekip arkadaşlarıyla uzun yılladır hizmet ettiği amatör spor kulüpleri camiasının sorunlarını ve taleplerini karşılaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

 

Önceki ARABAYATAĞISPOR ÖDÜLE DOYMUYOR
MİLLİ TAKIMA BURSA AMBARGOSU
Sonraki MİLLİ TAKIMA BURSA AMBARGOSU
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE