Yazı Boyutu:

LE GUEN; ŞANSLIYDIK

Süper Lig’in 13. haftasında Kardemir Karabükspor’u evinde 2-1 mağlup eden Bursaspor, ligdeki yenilmezlik serini 6 maça yükseltti. Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Timsah’ın Teknik Direktörü Paul Le Guen, “Burada şu anda rahatlamış birisi olarak karşınızda oturuyorum. Şanslı bir şekilde galip geldik. Bu sonuçtan memnunum. Bu maçın ardından 13. hafta itibariyle 21 puanla, puan tablosunda yerimizi aldık. İyi bir takıma karşı galip geldiğimizi biliyoruz. Kardemir Karabükspor'un puan durumundaki yerini hak ettiğini söyleyemeyeceğim. Takım olarak mutlu olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.

 

MEMNUN DEĞİLİM

Karşılaşmanın son 30 dakikasında yaşanan düşüşe katıldığını belirten Paul Le Guen, “Evet karşılaşmanın son 30 dakikasında düşüş yaşadık. Bence oyunumuzun geliştirmemiz gereken taraflarından biri kontrataklarımız ve ataklara çıkışlarımız. 2-0 öndeyken çok daha olgun kontrataklar yakalayabilirdik. Oyunumuzun geliştirilmesi gereken bir tarafımız belki de. Bence sakinliğimizi kaybettik. Aslına bakarsanız 2-0'ken karşılaşma daha fazla topa sahip olmalı, daha olgun kontrataklar gerçekleştirmeliydik. Ben de son 30 dakikadaki oyundan çok memnun değilim” şeklinde konuştu.

 

ÜST DÜZEY KALECİ

Harun Tekin’in sakatlanmasının ardından Süper Lig’de ilk kez kaleye geçen Muhammed Şengezer ile ilgili de görüşlerini aktaran Le Guen, “Muhammed açıkçası benim için sürpriz değil. Çünkü sezon başından beri kaleci antrenörü Cristian ile konuştuğumuzda, defalarca bu konunun altını çizmiştik zaten. Şanslıyız, belki şans demek yanlış olabilir daha önce bu kulüpte yapılan iyi şeylerin neticesi. 1 değil, 2 iyi kalecimiz var. Tamam Harun çok iyi bir kaleci ama Muhammed de üst seviyede bir kaleci” dedi.

 

AYAKLARIMIZ YERE BASIYOR

Sakatlığı bulunan oyuncuların takıma etkisinin sorulması üzerine deneyimli teknik adam “Daha önce de söyledim, Mikel Agu bizim için dev bir oyuncu, eksikliği de dev bir eksiklik ama şikayetçi olmaktansa oyunumuza bakmalı ve yerine gelen arkadaşa da tamamen güvendiğimizi hissettirmeliyiz. Her şeye rağmen 21 puanlık takım olarak buradayız, memnuniyetimiz var ama bir yandan da ayaklarımız yere basıyor. Ligin en iyi takımı değiliz, ama en kötü takımı da değiliz” cevabını verdi.

Önceki YENİLMEZ ARMADA BURSASPOR!
PİLOT DİP YAPTI!
Sonraki PİLOT DİP YAPTI!
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE