Yazı Boyutu:

YOLUN SONU "ZAFER" OLSUN!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ilk yarıyı çıktığı 13 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 25 puanla 3. Sırada tamamlayan Zaferspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. BAL’da yer alan Bursa takımları arasında Belek’e kampa gelen tek takım olan Kırmızı Beyazlılarda Teknik Direktör Memduh Fidan yönetiminde sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyor. ZAferspor, şu ana kadar Antalya kampında 2 hazırlık maçı oynadı. Kırmızı Beyazlılar ilk olarak İçelspor ile karşılaştı ve yedek ağırlıklı kadroyla 1-0 mağlup oldu. Zaferspor ikinci maçında ise önceki gün Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u 2-1 mağlup etti.

 

3. LİG’İ İSTİYORUZ

Antalya Belek kampında Zaferspor teknik direktörü Memduh Fidan özel açıklamalarda bulundu. Fidan, “Güzel bir kamp geçiriyoruz. Bize bu ortamı sağlayan Başkanımız Şaban Sönmez’e çok teşekkür ederim. Bursa takımları arasında bir tek biz geldik buraya. Şu an Bursa’da olsak idman bile yapamazdık. Güzel hazırlanıyoruz. İlk yarıda özellikle son 2 maçı kazanabilecekken beraberlikle bitirdik. Zirvenin ve bizim hedefimizin sadece 6 puan gerisindeyiz. İkinci yarıda çok daha iyi maçlar çıkartarak bu farkı kapatıp grubu lider tamamlamak istiyoruz. Ardından play-off’ta da adımızı 3. Lig’e yazdıracağız. Artık Bursa’ya özlemi duyduğu profesyonel takımı vereceğiz” dedi.

 

 

Taraftar çok önemli!

3. Lig yolunda ilerleyen Bursa ekibinin çok güzel bir taraftarı olduğunu belirten Memduh Fidan, “Gerçekten inanılmaz bir taraftarımız var. Mesela şu an Süper Lig’de bir lider var ama taraftarı yok. Bizim her maçımıza binden fazla taraftarımızı geliyor ve bizi yalnız bırakmıyor. Bu takım profesyonel olmayı hak ediyor” şeklinde konuştu.

Önceki BERKAN DURMAZ ALL-STAR OLDU
BORA YELKEN İNEGÖLSPOR'DA
Sonraki BORA YELKEN İNEGÖLSPOR'DA
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE