Yazı Boyutu:

TARAFTARLAR İÇİN HERŞEYİ YAPARIM

Süper Lig’in ilk yarısını 25 puanla 9. Sırada bitiren Bursaspor’da Antalya Belek’te gerçekleştirdiği devre arası kampı tüm hızıyla sürerken, takımın yıldızlarından Jires Kembo, Bursa Hakimiyet’e çok özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak çalışmaları değerlendiren Jires, “Antalya kampımız çok iyi geçiyor. İkinci yarıya iyi hazırlanmak ve iyi bir ikinci devre geçirmek için her şeye sahibiz. Bence sezonun ilk yarısı fena geçmedi. İyi zamanlarımız olduğu gibi kötü dönemlerimiz de oldu ancak bence herkese kaliteli bir grup olduğumuzu gösterdik. 2. Devre de daha iyisini yapabileceğimizi biliyorum ve bunu da başaracağız. Paul Le guen çok uzun süredir tanıdığım bir teknik direktör. Hocamız gittiği her yerde kendini kanıtlamış bir kişi. Şu anda da gerçekten oyuncularıyla çok iyi bir çalışıyor. Ayrıca ekibi de çok kaliteli isimlerden oluşuyor” diye konuştu.

 

YAPILAN BESTEYİ SEVİYORUM

Türkiye’deki futboldan ve Bursaspor’un taraftarlarından da bahseden Jires Kembo, kendisine yapılan besteden ve taraftarın itici gücünden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Jires, “Türkiye’de, Süper Lig’de oynamak gerçekten çok iyi bir his. Çünkü gerçekten futbolu çok fazla seven ve maçları yaşayan bir ülkede futbol oynamak farklı hissettiriyor. Bursaspor özelinde konuşmak gerekirse, özellikle stadyumda gördüğüm şeylerden konuşmama gerekirse; Bursa gerçekten futbolla yatıp kalkıyor diyebilirim. Bu durum da bende onlar için oynama hatta çok daha iyi oynama isteği getiriyor. Benim için yapılan ‘Jires Kembo canım baksana” bestesini duydum. İlk başlarda çok anlamasam da benim için yapılması ve beni desteklemek için olan bir şey olduğu için çok hoşuma gitti. Onlar için her şeyi ve  en iyisini ortaya koymamı sağlıyor” dedi.

 

MBAPPE İLE RAKİP OLMAK…

Jires Kembo’ya Bursaspor’un ilerleyen dönemlerde ligde şampiyon olması veya Şampiyonlar Ligi vizesi alması halinde Paris Saint-Germain’de oynayan kardeşi Mbappe ile karşılaşması halinde neler olacağını sorduk. Jires, “Öncelikle kardeşim Mbappe ile rakip olarak karşı karşıya oynamak çok güzel bir his olur. Ama ben yine o an Bursaspor’u yani takımımı destekleyip. Kendi formam için elimden gelen her şeyi yaparım. Saha dışında kardeş olabiliriz ama saha içinde kardeş değiliz” şeklinde cevapladı.

 

DÜNYA TRANFER PİYASASI

Son olarak Barcelona’nın 160 milyon Euro’ya Liverpool’dan Coutinho’yu transfer etmesi ve Neymar ile Mbappe’nin ardından dünya futbolunun en pahalı üçüncü transferi olması üzerine konuşan Jires Kembo, “Evet Coutinho, Neymar ve Mbappe çok yüksel fiyatlarla transferler gerçekleştirdi. Ancak güncel futbol böyle. Günümüzde futbol piyasası gerçekten çok yüksek. Ama bunu değerlendirmek şu an için benim işim değil. Ben şu anda sadece Bursaspor’a faydalı olmak için kendimi hazırlıyorum. Diğer şeylerle çok fazla ilgilenmiyorum” dedi.

Önceki SAMET ÖNGER KARACABEY'DE
YA KALACAZ YA KALACAZ!
Sonraki YA KALACAZ YA KALACAZ!
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE