Yazı Boyutu:

SPOR CAMİASI İFTARIMIZDA BULUŞTU

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'muz (BASKF) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğimiz dün akşam Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Spor camiasının bir araya geldiği geceye Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç ile yönetim üyelerimizin yanı sıra TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu-İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Cumhur İttifakı Milletvekili adayları, Eski Başkanlarımızdan Cemal Vardar, Onursal Başkanımız Ayhan Barışıcı, İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin,TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, İl hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek T.F.F.H.G.D.Bursa Şube Başkanı Özgür Uçak Saha Komiserleri Bursa Şube Başkanı Ercan Ütücü Tüfad Bursa şube Başkanı Sait Ulvi Özdemir ve çok sayıda protokol davetlisi, antrenörler, sporcular, hakemler, aileleri ile birlikte katıldı.

 

“RESMEN ADAYIM”

Gecede ilk olarak konuşma yapan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç, “Öncelikle kardeşlik, barış ve manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşandığı şu günlerde spor ailesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle bizi burada yalnız bırakmayan TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyem ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanım Ali Düşmez’e, Bursaspor Başkanım Ali Ay,’a, Divan Başkanım İdris Sevinç’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm Süleyman Şahin’e, Cumhur İttifakı Milletvekili adaylarıma, gecemize katılan tüm başkan, yönetici, antrenör, sporcu, hakem, saha komiseri, gözlemci ve Bursa’mızın güzide basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu yıl 6 binden fazla maç oynadık, oynattık. Hep birlikte bunu başardık. Bu sezon ayrıca 5 kategori yani U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 olmak üzere tüm yaşlarda 4’lü final oynama ve maksimum şampiyon çıkarma hedefi koyduk. Şu an %100 gidiyoruz. U-17’de de 4’lü finallere kalacağız. Hedefimize ulaşacağız. Ben son olarak önümüzdeki seçimlerde aday olmayacağımı iddia edenler var, onlara cevap vermek istiyorum. Hiç kimse merak etmesin ben yine Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinden yeniden adayım” diyerek sözlerini tamamladı.

 

"BURSA ÖZEL BİR ŞEHİR"

Başkanımız Osman Kılıç'tan sonra söz alan TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu-İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez ise, "Bursa benim için çok özel bir şehir ve bu şehre çok özel ilgi alakam var. Bursa'da böyle bir toplantı olduğunu duyduğumuzda mutlu olduk ve katılım gösterdik. Bu güzel ortamı oluşturan tüm kulüp başkanlarına tüm paydaşlara bir spor adamı olarak şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'de yalnız futbol'da 102500 tane futbol müsabakası yapılıyor bunun sadece 2640 tanesi profesyonel ligler. Diğerleri ise Iğdır'dan Edirne'ye, Adana'dan Samsun'a 100 bin civarında müsabaka oynanıyor. Amatör Federasyonlar olmasa bu 100 bin müsabaka oynatılamaz. Bunun için amatör kulüplerin amatör konfederasyonların son derece önemi var. Değerli başkanım Yıldırım Demirören'in ve sayın bakanımız Osman Aşkın Bak'ın da selamlarını iletiyorum" diye konuştu.

 

HÜRRİYETSPOR'A BÜYÜK ONUR

Bartın'da düzenlenen U-19 Türkiye Şampiyonası 4'lü finallerinde ilk olarak Diyarbakır DSİ'yi 4-2 yenen Hürriyetspor, ikinci maçında ise İstanbul Gazi Mahallesispor'u 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Bursa'ya U-19 Türkiye Şampiyonluğu kupasını getirme başarısını gösteren Yeşil Beyazlı Turuncululara, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu gecesinde kupasını Başkanımız Osman Kılıç ile TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu-İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin birlikte taktim etti.

 

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...

Önceki YETENEK AVCILARI OSMANGAZİ'DE
ORHANGAZİ İDDİALI GELİYOR
Sonraki ORHANGAZİ İDDİALI GELİYOR
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE