Yazı Boyutu:

ŞAMPİYONLARA GÖRKEMLİ GECE

Konya’da düzenlenen U-14 Türkiye Şampiyonası 4’lü finallerinde Zonguldak Sarayspor’u 3-2 yenerek mutlu sona ulaşan Arabayatağıspor’da kutlamalar bitmiyor. Son yıllarda gösterdiği performansla Bursa'nın gururu olmayı başaran Mavi Beyazlılar Bursa’ya dönüşünde mahallesinde krallar gibi karşılanırken, dün de Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun verdiği yemekte başarısını kutladı. Köfteci Fahrettin’de düzenlenen organizasyona BASKF Başkanımız Osman Kılıç, eski Başkanlarımızdan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu üyesi Cemal Vardar, Arabayatağıspor Başkanı Süleyman Durak, İkinci başkanı Mehmet Güleç, Onursal Başkanı Ekrem Senal, Futbol İl Temsilci Mustafa Beşen, BASKF Genel Müdürümüz Sefer Coşkun, Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi İkinci Başkanı Kazım Akçay ile şampiyon sporcular, teknik heyet ve çok sayıda davetli yer aldı.

HER KATEGORİDE ŞAMPİYONLUK

Düzenlenen Şampiyonluk yemeğinde Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç, başarılı sporculara küçük altın hediye ederken yaptığı konuşamada, “Öncelikle Arabayatağıspor’u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Biz eski başkanım Cemal Vardar ile önceden dertlenirdik. Çünkü takımlarımız Türkiye Şampiyonası’na gittiğinde daha ilk turdan elenirlerdi. Artık durum böyle değil. Son yıllarda U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 olmak üzere illa 2-3 kategoride en az 4’lü final oynuyoruz. Tabii bizim hedeflerimiz bitmedi. Bu yıl inşallah öncelikle bu 5 kategoride de 4’lü finale takım çıkarmak istiyoruz. Bunu daha önce başaran hiç bir il olmamış. Ayrıca bir sonraki hedef ise bu 5 kategoride de Bursa’mızdan şampiyon çıkarmak. Bursa futbolu gerçekten altyapı olarak çok üst seviyelere geldi. Biz bunlara başarabileceğimizi biliyor ve gençlerimize inanıyoruz” diye konuştu.

 

HEP YANIMIZDA OLDULAR

Başkanımız Osman Kılıç’ın ardından söz alan Arabayatağıspor Kulübü Başkanı Süleyman Durak ise, “Böyle bir gece düzenledikleri için Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuza çok teşekkür ediyorum. Zaten her zaman bizim yanımızdalar. Nerede olursa olsun eğer biz final oynuyorsak, Başkanımız Osman Kılıç ve Onursal Başkanımız Cemal Vardar bizlerle birlikte oluyor. Onların desteğini ve yanımızda olmalarını bilmek bize çok güç veriyor. Ben bu iki isme ayrıca Bursa futboluna kattıkları için de çok teşekkür ediyorum. Bursa futbolunu çok önemli seviyelere ulaştırdılar. Tabii burada bize her zaman destek olan başka isimler de var. Mesela Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

**

Organizasyonda ayrıca Arabayatağıspor Onursal Başkanı Ekrem Senal da genç sporculara küçük altın ödülü sözü verirken, Bursa Kabin’in sahibi Adnan Yakupoğlu kişi başı 100 TL, Köfteci Fahrettin’in sahibi Süleyman Vural ise 50 TL ödül verdi.

Önceki JUDO'DA BÜYÜK BAŞARI
BURSASPOR DURMAZLAR YARI FİNALDE
Sonraki BURSASPOR DURMAZLAR YARI FİNALDE
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE