Yazı Boyutu:

FETHİYE'DEN GÖRKEMLİ KUTLAMA

Geçtiğimiz sezon 16 Yaş Elit Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve grubunu 18’de 18 yaparak ve toplamda 125 gol atıp sadece 9 gol yiyerek lider tamamlayan Fethiye İdman Yurdu takımı için Çağrışan Et Mangal’da kutlama gecesi düzenlendi. Geçekleştirilen organizasyona Fethiye İdman Yurdu Kulübü Başkanı Şenol Tosun, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç ile Genel Sekreterimiz Kenan Uyarlık'ın yanı sıra Kırmızı Beyazlıların tüm yaş kategorilerindeki antrenörleri ile U-16 takımı sporcuları katıldı. Gecede konuşma yapan Kırmızı Beyazlılar’ın Başkanı Şenol Tosun, “Oyuncularımızı gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Her birinin çok büyük potansiyeli var. Ümit ediyorum ki Türkiye Şampiyonası’nda da iyi bir performans gösterip bizleri gururlandıracaklar “dedi.

 

“FETHİYE ÖRNEK KULÜP”

Kutlama gecesinde söz alan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ise Fethiye İdman Yurdu Kulübünü başarısında dolayı tebrik ettiğini ve altyapıya verdiği değerle Bursa’daki diğer spor kulüplerine örnek olması gerektiğini söyledi. Başkan Kılıç, “Ben her gittiğim yerde aynı şeyi söylüyorum. Bursa’da altyapıya verdiği önemle sivrilen iki kulüpten bir tanesi Fethiye İdman Yurdu. Üstün bir başarı sergileyerek grubunu lider tamamlayan oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Buradan söz veriyorum ki Türkiye Şampiyonası’nda da iyi sonuçlar alırlarsa her birini ödüllendireceğiz. Hepsine müsabaklarda diliyorum” diye konuştu.

 

**

 

100. gol‘e ödül

 

Fethiye İdman Yurdu’nun ligdeki 100. golüne imza atan Yağız Efe Zeybek, BASKF Başkanı Osman Kılıç tarafından ödüllendirildi.

 

Gol kralına plaket

 

Kırmızı Beyazlılar’da ligde 25 gol’e imza atarak gol kralı olan Yasin Öztürk, Fethiye İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şenol Tosun tarafından plaket takdim edildi.

Önceki ORHANGAZİ STADINA KAVUŞUYOR
GENÇLERGÜCÜ YEMEKTE BULUŞTU
Sonraki GENÇLERGÜCÜ YEMEKTE BULUŞTU
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE