Yazı Boyutu:

BURSA ÖNCÜ OLACAK!

Bir takım ziyaretler ve projelere katılmak için Bursa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkan Vekili Recep Ali Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti. Türkiye Buz Pateni Federasyonu As Başkanı Hasan Fehmi Tekelioğlu ve Kredi Yurtlar Kurumu Bursa İl Müdürü Hüseyin Uysal’ında eşlik ettiği ziyarette Buz Pateni branşında yeni başlatılan çalışmalar ve olimpik ölçülerde Kestel ilçesinde yapımı bitme aşamasında olan Olimpik Buz Hokeyi-Pateni salonu tesisi masaya yatırıldı. Son 6 yıldır artarak sürdürülen altyapı çalışmaları ve Federasyonla işbirliği doğrultusunda planlanan çalışmaların da masaya yatırıldığı toplantıda, Bursa’nın kış sporlarının önemli kentlerinden biri olması için artarak sürdürülen çalışmalara dikkat çeken İl Müdürü Şahin, “Bursa son yıllarda kış sporlarının önemli merkezlerinden biri oldu. Son yıllarda birçok organizasyona ev sahipliği yapan Bursa’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kestel Belediyesi işbirliğinde inşa edilen Kestel Buz Hokeyi-Pateni Salonunun yapımı bitme aşamasında. Yaklaşık 12 milyon Lira yatırım bedeliyle Bursa’ya kazandırılacak olan Olimpik ölçülerdeki tesisimiz inşallah 2018 yılının başlarında hizmete girecek. Tesisimiz hizmete girdiğinde Bursa kış sporlarının en önemli merkezlerinden biri olacaktır. Hedefimiz milli takım ile olimpiyat kadrolarına Bursa’dan daha fazla sporcunun katılması ve Buz Hokeyi-Pateni branşlarında Uluslararası başarı hedefinin yakalanmasıdır. Bu doğrultuda daha çok çalışacağız” dedi.

2018 NİSAN AYINDA BUZ PATENİ ŞAMPİYONASI BURSA'DA...
Bursa’nın kış sporları merkezi olmasına yönelik çalışmaların artmasına dikkat çeken Federasyon Başkan Vekili Er ise, “Bu çalışmaların güçlenmesi için Federasyon olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. İnşallah federasyon olarak yeni sezonda 2018 Nisan ayında Bursa'daki Kestel olimpik buz pateni pistinde büyük bir şampiyonayı faaliyet programına alıyoruz ve inanıyorum ki Bursa tesisimizin hizmete girmesiyle kış sporlarının en önemli merkezlerinden biri olacaktır dedi. Federasyon başkan vekili Er ayrıca federasyon olarak bu olimpik tesisin teknik malzemeleri, antrenör ihtiyacı ve işletimi gibi konularda da il müdürlüğümüze katkı sağlayacağız ve inşallah Bursa'yı kısa sürede buz pateni milli takımları ve büyük organizasyonların merkezi haline getireceğiz" diye konuştu.
Görüşmede İl Müdürü Şahin, Buz Pateni Salonunun yanı sıra son 6 yılda Bursa kazandırılan 250 Milyon Liralık vizyon tesisleri ve KYK ile ortak yapılan projeler ile gençlik çalışmaları hakkında da Genel Müdür Yardımcısı ve Federasyon Başkan Vekili Recep Ali Er’e bilgi verdi.

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Önceki YOLDAŞ; BİZE GÜVENSİNLER
TİMSAH GÖZTEPE'YE DİŞ GEÇİREMEDİ
Sonraki TİMSAH GÖZTEPE'YE DİŞ GEÇİREMEDİ
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE