Yazı Boyutu:

ARABAYATAĞISPOR ÖDÜLE DOYMUYOR

Bursa’nın en köklü amatör kulüplerinden ve son zamanların en başarılı kulübü Arabayatağıspor, elde ettiği başarılarının karşılığını almaya devam ediyor. Son 3 sezonda Türkiye Şampiyonaları’nda önemli dereceler yapan Mavi Beyazlılar, 2014-2015 Türkiye üçüncülüğü, 2015-2016 Türkiye dördüncülüğünün ardından 2016-2017 sezonunda da Türkiye 4.’sü olmayı başardı. Arabayatağıspor’un başarısı önceki gün Köfteci Fahrettin’de düzenlenen organizasyonla kutlandı. Geceye Mavi Beyazlıların başarılı oyuncuları ile teknik heyeti, 2. Başkanı Mehmet Güleç ve eski Başkanlarından Ekrem Senal’ın yanı sıra Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasonu Başkanımız Osman Kılıç, eski Başkanlarımızdan Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Genel Sekreterimiz Kenan Uyarlık ve Genel Müdürümüz Sefer Coşkun katıldı.

 

SIRA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNDA

Düzenlenen organizasyonda Arabayatağıspor’a başarısından dolayı Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun gönderdiği 7 bin TL’lik başarı çekini Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasonu Başkanımız Osman Kılıç, eski Başkanlarımızdan Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Kenan Uyarlık ve Genel Müdürümüz Sefer Coşkun taktim etti. Törende konuşan Başkanımız Osman Kılıç, “Artık Arabayatağıspor’u tüm Türkiye tanıyor. Gerçekten elde ettikleri başarılarla tüm Bursa’yı gururlandırdılar. Ben Bursa’ya böyle güzel başarılar kazandıran başka Ekrem Senal ve Mehmet Güleç olmak üzere Başkan Süleyman Durak ile antrenörler ve sporcuları tebrik ediyorum. Ancak artık Arabayatağıspor’dan Türkiye Şampiyonlukları bekliyorum” dedi.

 

BAŞKINIMIZA TEŞEKKÜR

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Başkanımız Cemal Vardar da, “Bursa’nın en güzide kulüplerinden biri olan Arabayatağıspor’un başarıları tesadüf değildir. Mavi Beyazlı takımımız sabırlı ve düzenli çalışmaların karşılığını alıyor. Yapılan bu çalışmaları yakinen hep birlikte takip ediyoruz. Ben bütün kulüplerimizin Arabayatağıspor’un çalışmalarını örnek almasını ve aynı kurumsal anlayışa yönelmesini tavsiye ediyorum. Kulübümüzü elde ettiği başarıdan ötürü kutluyorum ve bunların devamını diliyorum” diye konuştu. Mavi Beyazlıların 2. Başkanı Mehmet Güleç ise, “Bize güzel bir gece yaşatan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç ve eski Başkanlarımızdan Cemal Vardar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...

Önceki DOĞUGÜCÜ SERİ PEŞİNDE
TÜFAD'DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET
Sonraki TÜFAD'DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE