Yazı Boyutu:

AMATÖRLERE DEV DESTEK

Ramazan ayının son günlerinde Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz ortaklaşa iftar düzenledi. İki kurumun önceki akşam Bursa Atlı Spor Kulübünde düzenlediği ortaklaşa iftara Bursa Gençlik Hİzmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç, Eski Başkanlarımızdan ve Türkiye Futbol Federasyonu amatör kurul üyemiz Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Cumhur İttifakı Milletvekili adayları ile amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı. Gecede Bursa’da mücadele eden 145 amatör spor kulübe 744 bin TL nakdi yardım yapılacağının müjdesi verildi. Ayrıca 744 bin TL’lik temsili çek kulüplere taktim edildi.

 

TAM BİR SPOR ŞEHİRİ

Gerçekleştirilen organizasyonda kulüp başkanlarına ilk olarak Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç seslendi. Kılıç, “Bu fikir emeklilere yapılan 1000 TL’lik yardımdan aklıma geldi. Bu devletimiz neden amatörlere de yardım etmesin diye başvuruda bulunduk. Önce İl Müdürüm ardından da Spor Bakanlığımız bu fikri çok sevdi ve destek verdi. Hemen işlemleri hallettiler. Bursa’mızda 244 takım var ama sadece 145 kulübe yardım çıktı. Hepsini tebrik ediyorum. İnşallah bu yardımla başarılarını ve gelişimlerini daha ileriye götürürler. Ben ayrıca Bursa’nın 4 bir tarafından her branşta spor tesisi inşa eden Süleyman Şahin müdürüme teşekkür ediyorum. Bursa’yı tam bir spor şehiri yapma konusunda çok önemli adımlar attı” dedi.

 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise, “Gerçekten güzel bir gecedeyiz. Bu gece de buraya bu kulüplerimize toplam 744 bin TL yardım dağıtmak için toplandık. Ben burada sizin huzurlarınızda bize her zaman destek olan ve bu yardımı sağlayan Gençlik ve Spor Bakınımız Osman Aşkın Bak'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz ile ortak çalışarak kulüplerimizin rahat hareket etmesi için hep çalışıyoruz. İnşallah bu yardım sizlerin daha da gelişmesini sağlar. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Önceki U-12 YAŞ'TA SERTİFİKA COŞKUSU
HEP BİRLİKTE NİCE
Sonraki HEP BİRLİKTE NİCE "ZAFER"LERE
Diğer Haberler
Makalenin Devamını Oku

PANAYIRSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

ODUNLUKSPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

TİRİLESPOR SÜPER AMATÖRDE

Makalenin Devamını Oku

YAVUZSELİM GENÇLERBİRLİĞİ SÜPER AMATÖRDE